На великата футболна дата 17 ноември отборът на Министерството на

...
 На великата футболна дата 17 ноември отборът на Министерството на
Коментари Харесай

Шампион с Левски и ЦСКА аплодира победа на Министерството на финансите

 На великата футболна дата 17 ноември тимът на Министерството на финансите (МФ) победи този на Комисия за финансов контрол (КФН) с 4:2. Дни преди старта на международното състезание в Катар финансистите взеха сладостен реванш против противника, който ги победи през лятото. В напрегнатия дуел МФ употребява целия си игрови капацитет в лицето на триото Кирил Евтимов, Миланов и Пеев (отличил се с хеттрик), с цел да прекърши коравия си конкурент. 

Защитният вал на МФ Луканов и Николов, дружно с вратаря Стоилов също заслужиха похвали. Именно стражът на финансистите реши мача в тяхна изгода, откакто акробатично в жанр Пламен Николов-Пинко избави дузпа на капитана на КФН Явор Спасов. Всичко това стана пред погледа на първенеца с ЦСКА и Левски Викторио Павлов. Юношата на „ алените “ изгледа мача в профил и приветства спечелилите. Той получи покана за дуела от Кирил Евтимов. Бургазлията и някогашният национал се познават от престоя на Павлов като селекционер на „ Нефтохимик “ преди 2 години. 

Припомняме, че в редица футболни дуели за отбора на МФ са играли митове като Елин Топузаков, Пламен Николов - Пинко, Емил Кременлиев, Даниел Боримиров, Владимир Манчев, Александър Тунчев, Георги Иванов – Гонзо, Благо Георгиев и други Финансистите са получавали поздравления не от кого да е, а от международния и европейски първенец Робер Пирес. МФ бе в състав: Велин Пеев, Кирил Евтимов, Георги Николов, Добромир Луканов, Даниел Миланов, Диан Стоилов-Паяка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР